Лесбо романсът между Елън Дедженерис и Порша де Роси

Двете скоро ще отбележат две десетилетия заедно

Шоу
12:23 - 02 Февруари 2023
3125
Лесбо романсът между Елън Дедженерис и Порша де Роси

Порша де Роси е актриса, която сме гледали в „Али Макбийл“, „Развитие в застой" и много кино хитове, обаче всички я познават преди всичко покрай еднополовия й брак с лесбоиконата Елън Дедженерис. Днес романсът им изглежда безоблачен, но Порша е миналата през много интересни връзки, преди да стигне дотук и дори е била бракувана с мъж.

По времето, когато Елън е гадже с покойната вече Ан Хеш, Порша си има съпруг. След като се развежда, Де Роси започва да излиза и с жени, преди любовната й история с Дедженерис да започне през 2004 г. Четири години по-късно двете се женят, а останалото е история.

Мел Мeткаф

Порша е била омъжена за режисьора на документални филми Мел Меткаф от 1996 г. до 1999 г. Порша, която е австралийка, призна, че първоначално се е омъжила за Мел, за да получи зелена карта, но в крайна сметка не е осъществила този план. Звездата от "Развитие в застой" разкри в мемоарите си "Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain" тя обяснява, че Мел я е напуснал заради съпругата на брата на Порша, Майкъл Роджърс, Рене Капос. „Когато Мел ме напусна и Рене внезапно саботира брака си с брат ми, за да бъде с Мел, брат ми и аз останахме като идиоти да си чешем главите в недоверие“, пише Порша в мемоарите си, според HuffPost.

Гуинивиър Търнър

След развода си, Порша излиза за кратко с първата жена в живота си - актрисата и сценарист Гуинивиър Търнър. По това време Порша играе в "Али Макбийл" и все още крие сексуалността си. Гуинивиър разсъждава върху връзката си с Порша по време на интервю в подкаста "Hot Takes & Deep Dives" през септември 2022 г.

„С Порша излизахме известно време. Когато излизах с нея, беше преди тя да стане вицелесбийка във вселената“, шегува се Гуиневиър. Тя обяснява, че Порша се „бори“ с хранително разстройство, заедно с колежката си от "Али Макбийл" Калиста Флокхарт по това време. Гуиневир също казва, че това, че Порша не е била осъзната по отношение на сексуалността си, е повлияло на връзката им. „Беше ми трудно да бъда с някого, който не е открит. Но не я съдех за това“ - казва тя.

На въпроса какво общо имат тя и Порша, Гуинивиър казва в подкаста, че звездата от „Скандал“ е „наистина смешна и забавна“. Тя също казва: „Говорихме си за книги и филми. Тя просто е наистина умна и с нея е забавно да излизаш.“ Гуинивиър споделя малко повече за това защо връзката не работи. „Предполагам, че тя си мислеше, че я съдя, но... никой никога не ми е казвал, че след като се обявиш, няма връщане назад.“

Франческа Грегорини

След раздялата си с Гуинивиър, Порша излиза от 2001 до 2004 г. с италианската режисьорка Франческа Грегорини, на 54 години. Франческа е дъщеря на актрисата Барбара Бах и доведена дъщеря на Ринго Стар. Докато Порша и Франческа са излизали, папараци правят снимки на двойката и светът научава, че Порша е лесбийка. Но Порша никога не потвърждава, че е, докато не започва да излиза с Елън.

Порша в крайна сметка зарязва Франческа заради Елън, за което Франческа говори в интервю от януари 2014 г. за "The Advocate". „Беше доста мъчително“, кава Франческа. „Никога не съм говорила за това и искам да бъда уважителна към всички и, честно казано, определено се примирих. Порша и аз сме приятелки, аз съм приятелка и с Елън.“