ЛЕШОЯДИ: Украинци удрят под кръста своите с имотна тесла

Общество
17:30 - 26 Май 2022
25333
ЛЕШОЯДИ: Украинци удрят под кръста своите с имотна тесла

Уредени от години у нас украинци потриват ръце заради възможността да се облажат сериозно в парично измерение от своите съграждани. Датата 31 май, когато бежанците трябва да напуснат голяма част от хотелите, в които бяха настанени досега предимно по морските ни курорти, се оказа изключително апетитна за граждани на президента Володимир Зеленски, които преди години са купили имоти в България. 

Репортер на Lupa.bg попадна на груба гавра с бежанците в социалната мрежа, където украинка - собственичка на апартамент в Банско, се опитва да отдаде имота на свои притеснени съграждани срещу баснословните 400 евро на месец.

Става въпрос за жилище, представляващо студио с една спалня, която очевидно заможната дама се опитва да изтъргува на притеснени майки с деца, товарещи куфарите си от Слънчев бряг и Златни пясъци. При това без да включва в умопомрачителната сума каквито и да е режийни разходи. 

Жената обаче набързо бе разкритикувана от сънародниците си, че наглее с въпросната обява, особено като се имра предвид евтиното обзавеждане на апартамента и ниския сезон в Банско в момента. 

Справка на Lupa.bg за цената на интериора разкри, че кухнята на украинката там излиза около 800-900 лева, закупена от популярен магазин за шведски мебели.