Левски извади нож на умрялото куче Витоша

Паулиньо се отчете с два гола

Актуални новини
00:16 - 18 Август 2019
3378
Левски извади нож на умрялото куче Витоша

Левски разгроми с 4:0 тоталния аутсайдер Витоша Бистрица на Националния стадион "Васил Левски" в опит да измие срама от погрома срещу Берое миналата седмица. В игра пък се завърна Холмар Ейолфсон, който изкара 10 месеца в лазарета след тежката травма в коляното, която получи на "Тича" миналия октомври.

В 22-ата минута "сините" стигнаха до първото попадение. Тогава Иван Горанов направи страхотен пробив, Филипе Нашименто се пребори за топката, Евгени Зюмбюлев сгреши и това позволи на Паулиньо да се озове сам отляво в наказателното поле. Бразилецът с превъзходно фалцово изпълнение препарира стража с шедьовъра си - 1:0.

В 50-ата минута Василев с отлична намеса спаси Витоша. Мазурек стреля под гредата от пряк свободен удар, но стражът изби в корнер. Точно след него дойде второто попадение за 26-кратните шампиони на България. Негов автор отново беше Паулиньо, който бе оставен непокрит на задна греда и отблизо удвои.

В 81-ата минута при хубава атака Робърта напредна отляво и извади топката към Нашименто, който от няколко метра вкара първото си попадение в шампионата на България.

Робърта пропусна да вкара четвърти гол в 86-ата минута, но нападателят все пак се разписа в 89-ата минута.