Левски пуска колекция, посветена на Наско Сираков

Тя е по повод 60-годишния юбилей на шефа и ще бъдат пуснати 600 NFT-та на аукцион

Новини
13:21 - 27 Май 2022
1671
Левски пуска колекция, посветена на Наско Сираков

Левски и генералният спонсор на "сините" Palms Bet представят първата по рода си NFT колекция, която е посветена на легендата и собственик на клуба Наско Сираков.

По повод 60-годишния юбилей на Сираков ще бъдат пуснати 600 NFT-та на аукцион.

Ето какво написаха от клуба:

"Всеки от нас, в даден момент от живота си, е колекционирал нещо. За футболните фенове това вероятно са били стикерите на Panini за всеки голям форум, специалните издания на дадени списания или вестници, фланелките на любимия отбор за юбилей или специален повод.

Днес тези сувенири се предлагат онлайн и предимството им е, че техният произход е сертифициран, а уникалността им – лесно доказуема. Именно в духа на модерния свят Palms Bet представя на българските фенове първата по рода си NFT колекция, посветена на легендата на Левски Наско Сираков.

По повод 60-я юбилей на голмайстор №1 на сините ще бъде организиран онлайн аукцион за физическите монети на Наско Сираков на сайта nftcredo.com. Ще бъдат представени и 600 дигитални NFT-та, които увековечават велики моменти от кариерата на голмайстор №1 на сините. Освен лика на легендата те изобразяват и знаков момент от кариерата на Сираков, както и автографа му. По този начин ще станете част от вечното наследство на клуба, а покупката е лесна и достъпна за всички – чрез кредитна или дебитна карта".