Левски замина на лагер в Австрия с двама нови

Защитникът Янис Каргас и вратарят Милан Миятович подписаха със сините

У нас
13:24 - 18 Юни 2019
3159
Левски замина на лагер в Австрия с двама нови

Левски замина на подготвителен лагер в Австрия с двама нови футболисти. Това са гръцкия защитник Янис Каргас и черногорския вратар Милан Миятович. Треньорът на сините Петър Хубчев заяви на тръгване, че очаква още трима-четирима нови играчи в следващите дни. Има вероятност Левски да се раздели с още футболисти, след като наставникът Хубчев вече освободи цели десет.

От Герена дадоха повече подробности за новите попълнения.

Вратарят Милан Миятович е подписал договор за 1 година, с опция за още една. Стражът има 6 мача за националния отбор на Черна гора. Toй е роден на 26 юли 1987 година. Започва кариерата си в родния Рудар (Плевля), с който става шампион и носител на Купата на Черна гора през 2010 година. След това преминава през иранските Мес Керман и Зоб Ахан. През юли 2014 година се завръща в родината си и носи екипите на ФК Бокел и ФК Дечич. В средата на 2017 година облича екипа на Будучност (Подгорица), с който печели купата на страната.

Другият нов играч Янис Каргас е подписал за 3 години. Той е роден на 9 декември 1994 година. Започва кариерата си в родния Кавала, а след това преминава през Фостирас, Панахайки, Платаниас и Паниониос. В началото на 2018 година преминава в беларуския Динамо (Брест), с който печели купата и суперкупата на страната. От февруари 2019 година е футболист на гръцкия Пас Янина.

Снимки: Lap.bg