Лидерът на ЦСКА заплаши: Следващото ни шествие може да завърши пред парламента!

Когато стане дума за нашия стадион, всички мишки почват да пречат, заяви Иван Велчев - Кюстендилеца

Спорт
19:50 - 17 Октомври 2023
5611
Лидерът на ЦСКА заплаши: Следващото ни шествие може да завърши пред парламента!

Феновете на ЦСКА са бесни от поредните опити да се възпрепятства решението за реконструкцията на стадион "Българска армия". Професионалният жалбоподател Николай Веселинов е подал нов сигнал – този път с цел отмяната на разрешителното, с което чашата на търпението преля.

Лидерът на Сектор "Г" - Иван Велчев, заплаши правителството, че ако нещата не вървят по вода, тогава армейските фенове ще реагират по друг начин и той няма да е толкова мирен, както е било досега.

"Когато се строиха стадионите в Разград, Пловдив и Подуене никой не се вълнуваше какво се случва, никой не правеше спънки, никой не пускаше жалби и сигнали!

Когато обаче става въпрос за ЦСКА, всички мишлета започват да църкат, да пречат и да се правят на интересни. Ясно е,че всички говеда по високите етажи на властта умират от злоба пред мисълта, че ЦСКА ще има нов модерен стадион, който ще бъде построен с парите на собствениците на клуба, а не с държавни подаяния.

Нека продължават в същия дух и следващото ни шествие може да не свърши на Орлов мост, а пред парламента!", написа в свой пост Кюстендилеца.