Лихвари преследват Джулиана Гани, плашат да я обезобразят

Силиконката дължи 25 000 лева, но не спира да харчи като разпрана

Шоу
12:41 - 30 Май 2024
6865
Лихвари преследват Джулиана Гани, плашат да я обезобразят

Близки на силиконката Джулиана Гани са сериозно притеснени за здравето й, тъй като се оказа, че притежателката на най-големите цици на тв екрана е преследвана от лихвари. Сумата, която Гани и актуалното й гадже дължат на мафиотите, е 25 000 лева, защото силиконката успяла да погаси друга част с хонорара от "Като две капки вода".

Тази е и причината тя да се съгласи да участва в шоуто като помолила Маги Халваджиян да й изплати сумата предварително, защото положението й с кредиторите е много зле. Арменецът проявил разбиране, но Джулката явно не може да проумее, че трябва да свие разходите си.

Напротив - тя и мъжлето й сега са в Тунис и пак с пари на заем. Този път сумата е скромна, само 2000 лева, каквато се иска за най-евтините екскурзии като тази. Туроператори предлагат супер скромни оферти за Тунис, както сами може да проверите по сайтовете.

Силиконката е с гаджето си на поредна екскурзия

"Джулиана има някакви проблеми със себе си. Тя постоянно драпа да показва висок стандарт на живот, лъскави пътешествия и прочие, но това няма общо с реалността, не и с нейната реалност и тази на мъжа й, който взима "стотинки" заплата като полицай", коментират запознати.

"Страхуваме се да не я пребият или обезобразят, тези хора не си попляват", алармират дружките на Джулката и стискат палци скоро да си оправи сметките.