ЛИКУВАЙТЕ, ГЕРОНТОФИЛИ! Саманта се завръща в "Сексът и градът"

66-годишната Ким Катрал обаче не се е сдобрила със Сара Джесика Пaркър

Шоу
13:57 - 01 Юни 2023
2742
ЛИКУВАЙТЕ, ГЕРОНТОФИЛИ! Саманта се завръща в "Сексът и градът"

Актрисата Ким Катрал се завръща в своята емблематична роля на разпасаната бабка Саманта Джоунс от „Сексът и градът“ във втория сезон на продължението на сериала „И просто ей така“ въпреки враждата си със Сара Джесика Паркър. Тази новина е най-доброто, което можеше да се случи на телевизионните зрители след това Любена Петрова да бъде поканена в сериала.

66-годишната звезда ще участва само в една сцена от новите епизоди на сагата. Сцената с Ким Катрал е заснета на 22 март в Ню Йорк, пише "Варайъти". Според мълвата в нея тя ще се изяви сама без да се среща с актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

В кадри от новия сезон на „И просто ей така“ Саманта ще проведе телефонен разговор с екранната си приятелка Кари Брадшоу. Появата на Ким Катрал в поредицата е пазена в тайна, като името й дори не фигурира в списъка с изпълнители на продукцията. Спекулациите гласят, че сцената на Ким е заснета в кола на подземен паркинг в Куинс.

Ким Катрал се беше заклела да не участва в продължението на „Сексът и градът“, след като между нея и Сара Джесика Паркър избухна конфликт през 2018 година. Враждата между двете актриси стана публично достояние след смъртта на брата на Ким Катрал. Тогава тя обвини своята колежка в лицемерие с гневен пост в Instagram.

Миналата година самата Сара Джесика призна, че не иска Ким Катрал обратно в сериала. От своя страна Катрал заяви, че никога не е канена да участва в продължението на „Сексът и градът“, като е научила за подновяването на проекта от социалните мрежи.

Очаква се премиерата на първия епизод от втория сезон на „И просто ей така“ да бъде излъчена на 22 юни.