ЛиЛана измами брат си

Изповеди
18:25 - 27 Април 2020
13494
ЛиЛана измами брат си

Гаджето на Александър Деянов-Скилър – брат на певицата ЛиЛана проплака във Фейсбук. По думите й Скилър е мълчал, „за да не нарани някого“ и е бил подведен.

„Взеха едно невинно агънце, което е добро и смирено създание, бих казала – нежно е, както е момината сълза. Щом има измамници, ще има и измамени. И не е срамно да те подведат, защото си наивен и вярваш в мечтите си. Моето агънце е чиста и невинна душа, дълбоко духовен и смирен човек“, пише в социалната мрежа Цветелина, видя Lupa.bg.

Тя разказва колко е била изплашена от нахлуването и обиска на дома й. 

„Гледах новините. Това, което не казват обаче в тях е, че те тършуваха в домовете, в които творим, работим, спим, храним се, молим се, намираме покой и уединение. Сега аз нямам нито миг покой. Видях, че всеки е способен да дойде в това пространство “у дома” и да те накара да се чувстваш ненужен в него, чужд в мястото, което си създал с любов и душа, за да ти е уютно. Дойдоха свирепи кучета, гладни като вълци, търсещи свежо месо и кръв.“, разказва кандидат-снахата на Лилана.

Припомняме, че ЛиЛана, съдружникът й в IT компанията и нейният брат бяха арестувани в събота с обвинение в злоупотреба с европари. Според обвинението фирми, ръководени от ЛиЛана, са усвоявали европари, закупувайки един и същ софтуер от чуждестранна компания без стопанска дейност.