ЛиЛана: Не поддържам връзка с Васил Божков

Актуални новини
10:54 - 10 Август 2020
4222
ЛиЛана: Не поддържам връзка с Васил Божков

В ареста беше като казарма, като лагер - не е чак толкова страшно, колкото го описват други. За мен беше предизвикателство да извлека полза от килията. Това призна пред бтв Лиляна Деянова, по-известна като ЛиЛана, която бе освободена от ареста преди дни.

Тя разказа, че в ареста на спецпрокуратурата е като в джунгла. "Там обаче срещнах страхотни млади хора, които ги държат със скалъпени и неясни обвинения, ей така", коментира още ЛиЛана. 

На въпрос дали се познава с бизнесмена Васил Божков и какви са й отношенията с него, тя отговори така:

"Познавам от много години Васил Божков и много други хора. Нашият бизнес няма нищо общо. Прокуратурата се опитва да открие такава бизнес връзка на всяка цена. Но ние нямаме бизнес отношения. В момента дори не поддържаме връзка". 

Деянова обясни, че понякога е искала съвети от Васил Божков за някои неща, въпреки че той не разбира много от IT сектора.

Междувременно ЛиЛана уточни, че конкретното й обвинение е за това, че е заплашвала служители на АПИ, че ще им поиска оставката и че е представила неверни сведения пред служители на Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност. Тя обаче беше категорична, че по делото няма доказателства. Певицата допълни, че 48 от нейните служители са били разпитани, като никой от тях не е признавал да е бил част или да е бил подбуждан към престъпления.