ЛиЛана, защо си без сутиен в Спецсъда?

Общество
21:00 - 27 Юли 2021
19012
ЛиЛана, защо си без сутиен в Спецсъда?

Певицата и пишман бизнес дама Лили Деянова сгорещи още повече бездруго жегавия юлски ден, като се яви с настръхнали бозки на поредното заседание на спецсъда днес. Журналисти, магистрати и обикновени зяпачи не пропуснаха да забележат, че блондинката беше забравила да сложи сутиен под прозрачната си, бяла риза, като зърната й заплашваха да извадят очите на прокурорите.

В интерес на истината Лилана, както е по-известна близката до Васил Божков гласовитка, демонстрира отлични телесни форми, въпреки че от миналата есен е освободена под гаранция и няма особена възможност да се грижи за фитнеса си.

Дали пропускът в бельото на Лили е случаен, или е демонстрация пред съда, остава само да гадаем, докато се наслаждаваме на гледката. Запознати обаче подшушнаха на наш репортер, че отказът от сутиен е част от защитната стратегия на Деянова.

ЛиЛана още миналото лято представи медицинско за тежка травма на гръбнака и поставени метални пластини, въз основа на която поиска освобождаване под домашен арест. Именно поради контузията си Лили не бивало да си пристяга бюста. Идеята била на бившия й адвокат и настоящ депутат Николай Хаджигенов, от чиито услуги Лили официално се отказа днес.