Лили Иванова даде 17 бона за перде

Нещо за четене
11:46 - 15 Септември 2020
1086
Лили Иванова даде 17 бона за перде

Лили Иванова си подари пердета на внушителната цена от 17 бона. Примата обаче ще ги сложи не в един, а в трите си апартамента в София. От десетилетия Лили обитава прочутия последен етаж на кооперацията до френското посолство на Оборище.

Апартамента с мансардата тя наследява след развода с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе. 

До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати. Има периоди през 90-те, когато в този апартамент Лили няма и едно перде. Тя тогава е била обзета от идеята да слага щори. После обаче започва да поставя пердета. Обикновено използва белгийски, като ги сменя почти всяка година. След това тя намира в центъра на София фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка. 

Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарси, Лили се спира на френския финес.

За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взема завеси и пердета. Тя се е възползвала от намаление по време на кризата и си поръчала луксозни пердета директно от Франция, пише "Телеграф".