Лили Иванова духна свещичка с годините си. Колко са те? (СНИМКИ)

Лили, ти си пеещото сърце на България!, написа Стефан Цанев на примата

Изповеди
21:53 - 24 Април 2023
111562
Лили Иванова духна свещичка с годините си. Колко са те?(СНИМКИ)

На рождения си ден вечерта Лили Иванова благодари в социалните мрежи за многобройните честитки по случай празника й и показа част от подаръците, цветята и поздравителните писма, които е получила.

Примата показа, че празнува с приятели на място, украсено с много цветя в нейна чест. С широка усмивка тя държи голяма торта посипана отгоре с парченца нарязани ягоди.

Върху празничния пай вместо свещички, които да указват годините й, има въпросителен знак. Така Лили Иванова за пореден път прояви чувство за хумор относно възрастта си и остави за пореден път рождената си дата обвита в мистерия.

Заедно с гостите си примата, облечена с бяла риза, вдига наздравица с червено вино.

"От цялото си сърце благодаря за поздравленията, прекрасните цветя, подаръците, пожеланията и уважението на всички приятели и почитатели!", написа естрадната прима. Тя специално акцентира върху думите, който й е написал поетът и драматург Стефан Цанев: “Лили, ти си пеещото сърце на България!”

Лили благодари специално на президента Румен Радев и на съпругата му Десислава Радева, на вицепрезидента Илияна Йотова, на премиера Гълъб Донев, на министъра на културата Найден Тодоров, на столичния кмет Йорданка Фандъкова, на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, на депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова, Деница Сачева, Вежди Рашидов, проф. Костадин Ангелов, на кмета на родния й град Кубрат Алкин Неби, на шефката на БОК Стефка Костадинова, на Светослав и Благовест Аргирови, на Стефан Цанев и Доротея Тончева, на Христо Мутафчиев и на още десетки общественици и приятели, които са я почели за рождения й ден.

Сред подаръците личат стилна чанта с рисунка на прочутата "Целувка" на Густав Климт и шал със същия принт, стилни стъклени и порцеланови фигурки във формата на балерина, на четящо зайче, на бяла роза, както и ръчно изработени шоколадови бонбони. Директорът на Музикалния театър Еделина Кънева е зарадвала именитата рожденичка с безсрочна покана за всички представления.