Лили Иванова гази правилника на операта (СНИМКИ + ВИДЕО)

Култура
10:30 - 10 Януари 2020
3496
Лили Иванова гази правилника на операта (СНИМКИ + ВИДЕО)

Примата на българската естрада Лили Иванова се похвали със снимки от Националната опера и балет. Снощи тя е била зрител от ложата на внушителния спектакъл "Клетниците", като за мюзикъла тя се появи в манто, обшито с пайети и кожени ръкавици. 

Иванова обаче наруши правилника на операта, като снима от ложата с мобилния си телефон. Фотоси, а и видео тя публикува в профила си в социалната мрежа фейсбук.

От тях се вижда, че неин сътрудник непрекъснато снима по време на спектакъла с мобилен телефон - действие, което е изрично забранено и посочено в правилника на залата. 

"В салона се изисква спазване на тишина и прилично поведение. Забранено е ползването на мобилни телефони в залата по време на представленията! Използването на мобилни устройства нарушава спокойното протичане на спектаклите и пречи на артистите и публиката", е посочено в него. 

За Лили Иванова обаче явно правилникът не важи, защото след представлението тя се снима с директора Пламен Карталов, на когото благодари за изживяването, а той надали й е отправил забележка за ползването на джиесем в салона.