Лили Иванова издаде рецептите, с които бори вируси и болести

Новини
13:49 - 10 Ноември 2020
5289
Лили Иванова издаде рецептите, с които бори вируси и болести

Стана ясно кое е тайното лекарство, благодарение на което Лили Иванова се радва на железен имунитет. Боледуванията на певицата от грип и настинки се броят на пръсти. От години Лили Иванова спазва железен режим, благодарение на който поддържа не само фигурата си, но и се грижи за имунната си система. Тя е твърда последователка на Петър Дънов и редовно прилага някои от рецептите му. 

Ето и една от тях: „Тайната е в содата за хляб - малка лъжичка, която се разтваря в топла вода. Изпивате я вечерта и друго не ви трябва“, категорична е неостаряващата звезда.

Содата съдейства за алкализиране на стомашната среда. А 99% от вирусите се развиват именно в стомашно-чревния тракт, защото той е най-благоприятната среда.

Лили Иванова се доверява на една рецепта за здраве. Ежедневно тя приема по 3 чаши топла вода, към която добавя прясно изцеден лимонов сок. Медът също е задължителен за Лили Иванова и тя консумира по няколко лъжици дневно от него.

Примата приготвя лeĸapcтвo за yĸpeпвaне на имyннaтa cи cиcтeмa. Към бypĸaн c мeд пpибaвя oĸoлo 200 г пчeлeн пpaшeц и 5-10 г пчeлнo млeчицe.