Лили Иванова към кмета на Бургас : Вие сте много красив мъж!

През ключалката
16:27 - 18 Април 2019
6385
Лили Иванова към кмета на Бургас: Вие сте много красив мъж!

Лили Иванова направи признание на кмета на Бургас Димитър Николов, че е голям красавец. Всъщност това бе нейно елегантно извинение към него, тъй като в началото на концерта си в Бургас във вторник вечерта тя обяви пред многохилядната публика, че за пръв път от много години никой от морската община не й е изпратил букет с цветя.

Оказа се обаче, че това не е така и всъщност идеята на общината била кошницата с пъстроцветни цветя да й бъде връчена на финала на концерта. Думите на засегнатата прима обаче накараха пиарите на кмета Димитър Николов веднага да се задействат и да подарят огромната кошница с цветя преди финала на изпълненията й.

„За първи път от две години нямаме нито една кошница с цветя от институция или кмет. Въпреки това не се сърдя на Ввшия кмет Димитър Николов, защото ни предостави залата за концерта”, каза примата на родната музика Лили Иванова в началото на изявата в Бургас. Публиката с усмивка реагира на думите й. „Разбира се, че имам цветя, но те се са от моите почитатели”, уточни певицата, която на 24 април ще навърши 80 години.


Минути по-късно на сцената в спортна зала „Младост” човек от екипа й изнесе кошницата с поздравителна картичка от 51-годишния кмет на Бургас Димитър Николов, който минава за един от секссимволите в ГЕРБ.

„Благодаря за цветята. Вашият кмет е много красив мъж”, реагира моментално примата, след като накара кошницата да бъде поставена отпред на сцената. „Човек трябва да казва нещата”, допълни Лили и продължи да пее.

Както е известно примата е голюм любител на цветята, а след всеки неин концерт домът й се превръща в огромна цветна градина. Най-верните почитатели на певицата знаят, че Лили най-много харесва орхидеите.

Изпълненията ѝ взривиха спортната зала в града, а почитателите на изпълнителката станаха на крака и пяха заедно с нея едни от емблематичните й хитове от средата на 80-те години на миналия век.


На финала Иванова изненада публиката, като изпълни неостаряващия шлагер "Щурче" с нов аранжимент. 1 630 зрители аплодираха на крака и пяха от сърце песента по музика на Найден Андреев и текст на Дамян Дамянов. 

Примата зарадва бургазлии и с изцяло нови песни. Спортната зала в морския град се пукаше по шевовете, а билетите за концерта бяха разпродадени още преди месеци. Уникалният глас и енергия на легендата впечатлиха публиката, която я дари с аплодисментите си.


Магията, връхлетяла Бургас, трая 100 минути и завърши с вълна на нестихващи аплодисменти отправени към невероятната Лили!

За съжаление, обаче не всичко мина по план. Минути преди изявата си примата е установила липсата на бурканчето с мед, с което "смазва" гласа си преди концерт. Липсвала е и сребърната лъжичка, с която Иванова похапвала от любимия пчелен продукт. 

След като е направила техническата проба в спортна зала "Младост" във вторник следобед, изпълнителката решила да се разходи до плажа. Хубавото време допълнително я зарадвало и вдъхновило да заснеме прегръдката на морските вълни и пясъчния бряг на видеоклип, който по-късно споделила с почитателите си в социалните мрежи. Няколко часа след това се върнала в салона и установила липсата на бурканчето с меда, което така и не било намерено. 


Вълнуващата си среща с Бургас Лили Иванова завършва с фотос на гледка към морската ивица и думите: "До скоро, Бургас!".

Снимки: Официална страница
на Лили Иванова във Фейсбук