Лили Иванова подари бяла роза на Тодор Колев (СНИМКИ)

Изповеди
10:30 - 12 Ноември 2021
10896
Лили Иванова подари бяла роза на Тодор Колев (СНИМКИ)

Лили Иванова не изневери на традицията и след концерта си в Шумен в четвъртък вечерта тя отиде и се поклони пред паметника на големия ни актьор Тодор Колев. "Поклон пред великия български актьор Тодор Колев!", написа естрадната прима в социалните мрежи и публикува свои среднощни снимки пред паметника на "варненското софиянче от Шумен", както шеговито описваше себе си Тодор Колев.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При всяко от своите предишни гостувания в родния град на Тодор Колев (1939-2013) - и през 2015, и през 2019, и сега  тя поднася цветя, подарени й на концерта от нейни почитатели и се покланя пред паметника на големия български актьор, неин добър приятел и колега. Този път изпълнителката на "Детелини" символично поднесе на Адама една бяла роза. Както е известно белите рози и изобщо белите цветя са любими на примата.

Още се помни паметното гостуване в шоуто на Тодор Колев по БНТ, в което Лили, която е учила за медицинска сестра се опита да бие инжекция на водещия. Двамата имат и вълнуващи дуети.