Лили Иванова продава апартамента си (Снимки)

Актуални новини
14:42 - 14 Август 2020
16637
Лили Иванова продава апартамента си (Снимки)

Лили Иванова продава един от апартаментите си. Става дума за имота ѝ на метри от Южния парк в София, който тя закупи още през 2011 г. За всичките години, в които Лили е собственик на жилището, тя така и не намери време и желание да го обзаведе и да се премести да живее там, напускайки легендарния си апартамент на столичната ул. „Оборище“. Lupa.bg се доба до снимки на имота, който си търси собственик. 

Справка в известен сайт за продажба на имоти показва, че жилището от 137 квадрата край Южния парк е все още на голи стени, но въпреки това цената му е повече от висока. За да се прости с него, примата на родната естрада иска цели 205 хиляди евро, или над 400 хиляди лева.

Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, разполага с огромна дневна с изведени изводи за вода и ток за обособяване на кухненски бокс, прилежаща южна тераса около 20 квадрата, 2 големи спални на север, едната е със собствена баня, прилежаща открита тераса към тях около 10 квадратни метра, отделно помещение за баня с тоалетна, се казва в описанието на обявата. Там е обяснено още, че таваните са с височина 280 см, а от южната тераса се открива прекрасна гледка към Витоша. 

Лили обожава апартамента си на ул. „Оборище“ и никога не би го напуснала, признавала е неведнъж Вечната Амбър.