Лили Иванова пусна билети по 600 лева за концерта си в Народния театър

Естрадната прима започва новото си турне от Брюксел, ще пее в 20 български градове

Култура
11:35 - 18 Януари 2024
23524
Лили Иванова пусна билети по 600 лева за концерта си в Народния театър

И тази година Лили Иванова се кани да изнесе бутиков концерт в Народния театър "Иван Вазов", като събитието е планирано за 20 май от 20 часа. Естрадната прима се е съобразила с инфлацията и с поскъпването на живота и тази година най-скъпите билети за концерта й са по 600 лева - със 100 лева повече от миналата година. През 2023 г. изнесе концерт пред отбрана публика в Народния, като най-скъпите билети бяха по 500 лева, а събитието бе напълно разпродадено много преди обявената дата.

Тази година цената на билетите за концерта на Лили на 20 май варират от 120 лева до 600 лева. Има билети и по 150, 200, 250 и 350 лева. 

Лили Иванова пя пред 800 избрани зрители в Народния театър миналата година. Тази година ще повтори бутиковия си концерт


Миналата година концертът на примата в Народния театър беше уважен от голяма част от културния, политически и бизнес елит на страната. Сред зрителите бе и почетният лидер на ДПС Ахмед Доган, който дълги години не се бе появявал никъде публично, освен на партийни форуми на движението.

Концертът на обичаната певица в Народния театър е част от поредното национално турне на Лили Иванова, което започва на 6 март в Брюксел. Първата й голяма среща с българската публика е на 16 май в Благоевград. Следват Велико Търново, Русе, Силистра, Хасково, Шумен, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил, Сандански.

На сцената тя ще бъде придружена от LI Orchestra - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa - беквокали.