Лили Иванова уволни шофьора си, поискал й увеличение на заплатата

Персоналният превозвач на примата, който управлява луксозния й джип, получавал 2000 лева месечно

Нещо за четене
12:17 - 15 Януари 2024
17103
Лили Иванова уволни шофьора си, поискал й увеличение на заплатата

Лили Иванова е уволнила навръх Нова година шофьора си. Причината била финансов спор между двамата. Персоналният превозвач на примата, който управлява луксозния й джип, получавал 2000 лева месечно, разкриват хора от близкото обкръжение на Лили. Мъжът обаче преценил, че това не му е достатъчно, и поискал от естрадната легенда да увеличи възнаграждението му. Певицата обаче отказала и скоро след това уволнила шофьора си.

Най-приближеният до иконата на българската поп музика е нейният мениджър и „личен асистент“ Николай Недеков. 36-годишният левент организира най-големите изяви на живо на изпълнителката на „Ветрове“, включително и хитовия й концерт в Народния театър. Той разкрива, че „е наясно със завистта, която съпътства“ знаменитата му работодателка, пише „България Днес“.

„Виж какво, казала му Лили, когато постъпвал на работа при нея, сега, когато си толкова близо до мен, злобата и завистта, които ме съпътстват, наред с огромната обич на публиката ще се прехвърлят и към теб!“ Тогава не осъзнавах какво точно ми е казала, но сега вече го усещам. Това наистина е нейният живот – изпълнен с обич и омраза“, довери Недеков.

От колеги, допуснати до мезонета на примата на тузарската столична улица „Оборище“, пък става ясно, че „личният й асистент“ по Нова година е сменил и визията си. Младият приближен на Лили, който досега се движеше със сресана назад черна коса, си е пуснал бретон и се е изрусил. Те обаче не уточняват дали импресариото е взел това решение сам, или топпевицата също е имала пръст в промяната на прическата му и превръщането му в блондин.