Лили Иванова вече не може да стои на краката си (Шок видео)

Примата на естрадната музика използва гардовете си за опора

Нещо за четене
22:45 - 16 Май 2024
32158
Лили Иванова вече не може да стои на краката си (Шок видео)

В социалните мрежи се появи страховито видео, на което се вижда Лили Иванова в ужасна светлина. Видимо певицата вече не може да стои на краката си, а гледката е особено мъчителна за нейните почитатели.  

Примата на естрадната музика не може вече да се движи сама, необходима й е подкрепа, за да се придържа за някого. На видеото ясно се вижда, че Лили вече се е прегърбила и използва гардовете за упора, но категорично отказва да се появи с патерици или бастун. 

Клипът е заснет бекстейдж и показва как Лили се подпира за двама охранители, които й помагат да излезе на сцената. Крехката прима видимо залита, а гардовете й служат като патерици.

Това обяснява и слуховете, че концертът, който подготвя през декември, ще бъде прощален. 85-годишната звезда не се отказва от сцената и продължава да прави концерти. Но най-вероятно тази година ще й бъде за последно, тъй като здравословното й състояние вече не го позволява. 

В момента билетите за зала „Арена София“ вървят между 60 и 350 лева. Очакваната чиста печалба за певицата е около 1 милион лева. Колеги на певицата смятат, че предвид здравословното й състояние, този път може да бъде седнала на столче и така да изкара изявата си.