Лили лапна половин милион от апартамент във Варна

Мезонетът е с впечатляващата площ от 104 квадратни метра, а към него вървят в пакет и две паркоместа

Нещо за четене
16:45 - 31 Октомври 2023
14425
Лили лапна половин милион от апартамент във Варна

Лили Иванова направи поредната си успешна имотна сделка. Естрадната прима продаде мезонета си във Варна, съобщи първо в. "Уикенд", а новината бе преписана с близо месец закъснение от "България днес". Жилището е с впечатляващата площ от 104 квадратни метра, а към него вървят в пакет и две паркоместа.

Местоположението на имота не е случайно - в местността Свети Никола. Мезонетът е на 4 и 5 етаж - терасовидни и подпокривни. Проверка на Lupa.bg показа, че такива имоти вървят по около 250 000 евро, колкото най-вероятно е лапнала Лили от сделката.

Всеизвестно е, че легендата от Кубрат не държи пари вкъщи, а след концертите си влага всичко в недвижимо имущество. Имотът във Варна изпълнителката на "Детелини" е продала на двама заможни купувачи. Голяма част от припечеленото естрадната прима умно влага в покупка на имоти. Всички те са в топлокации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове.

Преди тази сделка певицата се раздели и с жилище в София с площ от 163 квадратни метра в свръхлуксозна кооперация в квартал "Изгрев" в София, припомня "Уикенд". Шестетажното здание е близо до Ловния парк и метростанция, а певицата бе съседка на футболиста Димитър Бербатов.

Освен че влага парите си умно, Лили Иванова продължава да живее повече от 40 години на едно и също място, което обожава. Това е жилището й на столичната ул. "Оборище". Там легендарната певица се нанася в началото на 70-те като булка на Янчо Таков - сина на втория човек в държавата по Татово време - Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и певицата е на път да бъде изгонена от съпруга си, но свекърът проявява човечност и тя остава. Певицата не веднъж е споделяла пред приятели, че може от всичко материално да се лиши, но от този апартамент - никога.