Лилия Маравиля: Обичам те безкрайно, Ники Ишков! Ти винаги ще останеш моят Номер 1!

Колеги и приятели на актьора са шокирани от смъртта му

Изповеди
20:07 - 29 Януари 2024
14486
Лилия Маравиля: Обичам те безкрайно, Ники Ишков! Ти винаги ще останеш моят Номер 1!

Много колеги и приятели на актьора, продуцент и бивш спортен бос Николай Ишков са шокирани от смъртта му. Както Lupa.bg първо съобщи 62-годишният артист е имал тумор в мозъка и малцина са знаели за страшната диагноза. Самият Ишков е споделил само на най-близките си приятели. Затова и тъжната вест за смъртта му днес шокира негови колеги и познати. Мнозина изразиха скръбта си и се сбогуваха трогателно с Ишков чрез социалните мрежи, видя Lupa.bg.

"Последната ни снимка... Обичам те безкрайно, Ники Ишков!!! Ти винаги ще останеш моят Номер 1! Нека лети прекрасната ти душа! Най-искрени съболезнования на прекрасното ти семейство! Знам, че ще ги пазиш! Скръбта ми е огромна... Лили". С този емоционален пост във фейсбук с Ишков се сбогува известната актриса и негова екранна партньорка Лилия Маравиля. На фотото Ишков има измъчен вид и явно вече е бил болен, но се е опитвал да поддържа тонус.

Последната снимка на Ники Ишков с Лилия Маравиля

Двамата участваха заедно в сериала "Връзки", като играха бивши съпрузи. Героинята на Лили се казваше Мика, а героят на Ишков - неин бивш съпруг, бе известен като "Номер 1". Затова и сега Маравиля написа, че за нея колегата й ще остане завинаги "Номер 1".

Николай Ишков и Стоян Радев в "Съни бийч"

"Един от най-забавните човеци, един от най-смешните партньори...
Сбогом, Ники Ишков...", написа и актьорът Стоян Радев. Двамата си партнираха в сериала "Съни бийч".

"Ишков! Не трябваше толкова рано! Не трябваше!", сподели тъгата си и продуцентът Игор Марковски.

"Сбогом приятелю!", написа икономистът и екс дипломат Милен Керемедчиев.