Линда Еванджелиста: Всички ме забравиха, защото не съм к*рва като Наоми Кембъл!

Шоу
13:57 - 24 Август 2022
8613
Линда Еванджелиста: Всички ме забравиха, защото не съм к*рва като Наоми Кембъл!

Линда Еванджелиста окончателно се завърна в модната индустрия, след като неуспешен опит за намаляване на мазнините по лицето я остави обезобразена. 

Супермоделът признава, че този период е бил труден не само за нея, но и за сина ѝ Огъстин Джеймс, когото роди от Франсоа-Анри Пино (момчето вече е на 15 години). Според нея тя всячески се опитвала да скрие моралното си състояние от него, но той забелязал, че майка му е "психически различна".

"Това, което наистина ме порази, беше, когато той ми каза: "Помниш ли, когато беше толкова забавна? Помниш ли как се усмихваше постоянно?". Беше толкова невинен коментар. И трябваше да се справя с това".

В същото време Еванджелиста не крие, че психически все още не се е възстановила и разбира, че няма да може да работи както преди. Особено разочароваnа е от факта, че е била напълно зарязана от своите уж приятели от модната индустрия.

"Щом не стоиш под светлината на прожекторите, веднага те забравят. Трябва да си Наоми Кембъл и постоянно да започваш нови връзки с престарели милиардери, за да си актуален", оплака се красавицата.