Линда Петкова търси сладкар, плаща по 10 лева на час

Нещо за четене
22:09 - 20 Юни 2024
6748
Линда Петкова търси сладкар, плаща по 10 лева на час

10 лв. на час е заплатата в безглутеновата сладкарница на съпругата на бившия премиер Кирил Петков, Линда Петкова. Това твърди столичен таблоид, позовавайки се на свой доверен източник.

Преди дни страницата на малкото местенце на канадката пусна обява за нов сладкар. Не се търси професионалист, а някой, който се занимава любителски със занаята, и да прави кафе за клиентите. Бизнесът на Линда имал интерес към някой, който би работил със здравословни и естествени продукти - запазената марка на пекарната.

Работниците в сладкарницата са заети по 10 часа на ден - от 10 до 20 ч. и работят по 14-16 работни дни на месец, като се сменят два екипа през уикенда. Това означава, че на ден те изкарват по 100 лв., а на месец до 1600.

Според запознати, от сладкарницата на Линда е напуснал един от служителите там не защото не са го удовлетворявали условията, а защото имал друга страст - бил е 40-годишен танцьор. Именно затова в момента жената на Кирил Петков си търсят млад, изпълнен с желание любител сладкар като ново попълнение.