Листчето с цифрички на Таня Дончева е с телефона й, бе, мунчовци!

Коментар
22:27 - 06 Септември 2021
183990
Листчето с цифрички на Таня Дончева е с телефона й, бе, мунчовци!

Кака Таня Дончева дала листче с цифрички на младото, зализано адвокатче от „Има такъв народ“ Радостин Василев. И той, с целия си акъл, отишъл да се оплаче на батко си Тошко, че го подкупват. Абе, момче, недей да бягаш около късмета си. Това, дето опитната колежка ти е написала, не е сума пари, а телефонният й номер. Ти си хубавец, тя е мома, няма нищо осъдително и неморално. Харесала те е жената, а ти й викаш ДАНС и ГДБОП, то бива липса на кавалерство, ама това си е поведение на Митьо Пищова.

За дебютанти в политиката момчетата на Слави много бързо изучиха най-селските популистки тарикатлъци в учебника за евтини еднодневки, чак Марио Тагарински и Десо Чуколов могат да им завидят. Онзи ден някакъв пиян момък писал имейл на Ива Митева, че ще я трепе с лопата. Всички се умилихме, че крехкото парламентарно цвете е в опасност, добре, че службите реагираха бързо и го спипаха, докато ака във външния си нужник.

След като това чудо премина, „Има такъв народ“ измислиха друг начин да го изиграят невинни жертви. Честно, такива долнопробни психоигрички даже бившата ми жена я беше срам да прилага през три дни, позволяваше си го максимум веднъж седмично. Без да съм д-р Цветеслава Гълъбова, искам да предупредя домораслите психолози от „Левски“ Г, че номерцата им са плоски дори за концерт на „Ку-ку бенд“ във Враца.

Даже и най-сбутаната продавачка от кооп пазара в „Люлин“ вече е чела в някое женско списание, че насилникът винаги играе ролята на мъченик. Той е майстор във вменяването и прехвърлянето на вина. Той е този, който вечно е предаден/заплашен/подкупен/прелъстен и изоставен. Точно като Тошковците, психоагресорът е вечно онеправдан и разбран погрешно, има нужда от съчувствие и помощ, сам е сред вълци.

В същото това време тарикатът, избрал си ролята на жертвата, пердаши жена си през вечер, изкъркал е парите за рокля на щерка си за бала, избил е последните три зъба на престарелия си баща, за да му припише 180 квадрата плевели в Долно Уйно и всеки петък следобед оножда с кеф 130-килограмовата, мустаката съседка.

Най-отличителната черта на емоционалния манипулатор обаче е не поведенческа, а морална. Той е изцяло лишен от чувство за отговорност, етичният му компас е съкратено издание като изплагиатствана книжка по конституционно право от кандидат-министър. Ако дотук не сте разпознали Станислав, Тошко, Филип и Ивайло, ще ги разкриете точно по безотговорността им. От отказа пет месеца да се състави действащ кабинет, през заиграването с антиваксърските полуидиоти, до облъчването на народонаселението с долнопробни ориенталски кючеци това са хора, които не дават пет пари за последствията на действието и бездействието си. Те се интересуват единствено от собствените си асоциални личностни и икономически амбиции. И имат наглостта да се изкарват жертви на всичко отгоре. При това – на нагона на Татяна Дончева. Имайте малко срам, бе!