Лия се завръща

Певицата подготвя албум за своя 50-годишен юбилей през юли догодина

През ключалката
15:26 - 16 Октомври 2019
11238
Лия се завръща

Фолк певицата Лия се завръща на музикалната сцена, тя се похвали, че е клипирала песен от новия си репертоар. Певицата, която изгря като изпълнител от фолк жанра, от години се е отдала повече на семейството, отколкото на музикалната кариера и безмилостната надпревара в този бизнес, но винаги, когато хареса някоя мелодия, я записва, както за собствено, така и за удоволствие на нейните фенове.

„За първи път изпълних „Сини очи“ по музика и аранжимент на Михаил Бургуджиев и текст на Мариета Ангелова на юбилея на моя съпруг преди 2 години и всички гости останаха много впечатлени от песента. След което радиостанциите започнаха да я въртят, хората си я поръчваха в поздравителните блокове, качваха я без официален клип в сайтовете за видеосподеляне. Тогава си казах, че трябва да направя нещо по въпроса. Обадих се на Ники Скерлев и той засне много нежно и красиво видео – точно каквато е и баладата“, разказва Лия.

„Адмирации! От доста време чакаме такава чувствена песен", "Много се радвам, че Лия дава нов живот на тази невероятно красива песен!“, „Хората те обичат и обожават песните ти. Продължавай все така. Успех!“, са само чат от похвалите на феновете на изпълнителката.

Със „Сини очи“ Лия ще стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум за своя 50-годишен юбилей през юли догодина.