ЛИЗ-БЛИЗ ЕЛИТ: Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико се ожениха! (СНИМКИ)

Мариана Варела и Фабиола Валентин имали еднополова връзка от две години

Шоу
14:58 - 03 Ноември 2022
6533
ЛИЗ-БЛИЗ ЕЛИТ: Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико се ожениха! (СНИМКИ)

Докато ние се занимаваме с Емили Тротинетката и любимия/мата й Тихомир, Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико обявиха, че са се оженили тайно, след като са имали лесбийска връзка от две години.

Мариана Варела, на 26 години от Аржентина, и Фабиола Валентин, на 22 години от Пуерто Рико, се срещнала за първи път през 2020 г., по време на конкурса "Мис Гранд Интернешънъл".

Преди да споделят изненадващата новина дамите, които никога преди това не бяха споменавали, че имат еднополови залитания, изглеждаха като близки приятелки в социалните мрежи.

В 30-секундното видео двойката започва със споделяне на откъси от пътуванията си - включително клип, на който се гушкат на плажа Джобос в Пуерто Рико и се наслаждават на романтична разходка с лодка в Мексико.

Видео, което събра над 1,8 милиона гледания за три дни, показва апартамента на двойката, пълен с асортимент от червени и бели балони, розови листенца и приказни светлини.

Златни балони с надпис „Ожени се за мен“ са поставени пред прозореца, преди видеото да премине към клип на Фабиола. В следващия кадър се вижда как тя поставя пръстен на пръста на Мариана.

Дамите са избрали почти идентични сребърни годежни пръстени - с вграден диамант.

Видеото завършва с целувка на новоженките пред Брачното бюро в Сан Хуан, където се ожениха на 28 октомври.

Докато Фабиола заложи на бяла рокля с блейзър и пола с ресни, новата ѝ съпруга Мариана носеше бяло сако и черен панталон за случая.

„След като решихме да запазим връзката си лична, отворихме вратите за вас в специален ден.“

Поздравявайки сегашната си съпруга за рождения ден по-рано тази година, Фабиола написа:

„Благодаря ти, че ме направи част от живота си и съучастник в твоето щастие. Ти си безценно съкровище.“

Фабиола представляваше Пуерто Рико в състезанието Мис Вселена 2019, преди да стигне до Топ 10 на Мис Гранд Интернешънъл 2020.