Лиза-Мари Пресли : Майкъл Джексън беше изключително надарен и тигър в леглото

Краля на попа си падал по игричките, намирал тялото си за грозно

Актуални новини
11:18 - 20 Март 2019
47131
Лиза-Мари Пресли: Майкъл Джексън беше изключително надарен и тигър в леглото

Най-после се намери кой да защити честта на засипания с обвинения в педофилия и сексуални извращения Майкъл Джексън. Тази нелека задача се падна на Лиза-Мари Пресли, щерка на титана Елвис и съпруга на Джако между 1994 и 1996 г. Според нея Ем Джей е бил изключително надарен като мъж и двамата са имали пълноценни и напълно нормални сексуални отношения по време на краткия си брак.

Лиза-Мари споделя с приятеля на фамилия Джексън Ранди Тараборели, че е била много доволна от интимните си преживявания с Майкъл, макар той да имал своите странности. Например Краля на попа отказва да си ляга без да бъде окичем с бижута. Мразел да гледат тялото му и дори в най-интимни моменти предпочитал да бъде с копринена роба, тъй като ненавиждал кльощавата си фигура.

Според дъщерята на Елвис, двамата с Майкъл за първи път са били интимни в имението на Доналд Тръмп във Флорида, където били гости за уикенда точно преди 25 години.

"Джако беше изключително страстен любовник, предпочиташе да го правим в изправено положение. Практикувахме много ролеви игри. Смея да кажа, че за всичките ни 26 месеца заедно нито веднъж не ме е оставил незадоволена", споделя Лиза-Мари.

Двамата с наследницата на империята Пресли се разделят, тъй като тя не успява да забременее. Джако пък бил вманиачен в желанието си да има деца. По-късно Лиза-Мари се омъжи за Никълъс Кейдж.