Лоренцо Софи-Маринкин показа среден пръст: Вярно е, че ме арестуваха!

Наглото цигане позира с фас в устата в социалните мрежи

Крими
21:18 - 02 Декември 2023
12693
Лоренцо Софи-Маринкин показа среден пръст: Вярно е, че ме арестуваха!

"За всички, които четете новината - "вярно е". Така синът на Софи Маринова - Лоренцо, коментира вестта за ареста чрез стори в Инстаграм, захапал свита цигара в устата си. Изявлението на наглото цигане идва часове след като новината бе съобщена. На сторито, Лоренцо размаха и среден пръст.

По-рано днес от полицията съобщиха, че Лоренцо - синът на Софи Маринова, е арестуван в София, след като у него било намерено бяло прахообразно вещество. Полицаитe от Пето районно при СДВР спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.

В автомобила бил и синът на Софи Маринова - 21-годишният Лоренцо. У него столичните полицаи намерили мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество. При тест то е реагирало на наркотик. Вероятно Лоренцо е бил задържан за 24 часа. Според източник на Lupa.bg, рома е претендирал, че това е "лична доза" и кокаина е предназначен за лична употреба.

Това не е първият сблъсък на Лоренцо със закона. Преди година сина на Софи Маринова беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.