Лоренцо за скандала с трафика на мигранти: Никога не съм се крил, бях си вкъщи

Топ
14:20 - 06 Октомври 2022
1662
Лоренцо за скандала с трафика на мигранти: Никога не съм се крил, бях си вкъщи

Синът на София Маринова проговори за огромния скандал. 

Ако сте проследили криминалните хроники от миналата седмица, със сигурност ви е попаднало заглавието, че певецът Лоренцо е забъркан в някаква каша с трафик на бежанци. Нещо повече - полицията го издирваше, а накрая той се предаде доброволно в Бургас. 

Каква, обаче, е истината според Лоренцо? Именно за това проговори той в профила си в Instagram, откъдето също беше изчезнал.

По думите на сина на Софка всичко, което се е изписало за него, са  "най-просто казано лъжи". "Всеки един, който ме познава лично, знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да не се занимавам с незаконни дейности", посочва Лоренцо.

"Не е истина. Никога не съм се крил, бяха си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа, като отидох при тях да изясним какво се случва", казва още Лоренцо.

Певецът не сподели как според него се е стигнало до това името му да бъде замесено в този скандал и дали някой го е натопил. Иначе, Лоренцо обеща да се завърне с гръм и трясък на музикалната сцена. Обеща избухваща хитачка, каквато само в семейството му могат да направят. Лоренцо успя и да се похвали. Той сподели, че продава колата си, която е луксозен Мерцедес. Но няма да минава на по-нисък клас автомобил, напротив - ще надгражда. В профила си той показа и следващата кола - Бентли, пише каналът Vbox7.