Лорина Камбурова се събра с майка си на небето

Нещо за четене
18:00 - 27 Май 2021
34063
Лорина Камбурова се събра с майка си на небето

Младата актриса Лорина Камбурова се събра с майка си на небето. 30-годишната красавица не споделяше болката си от ранната загуба на родителката си, но всички от най-близкото й обкръжение бяха наясно, че не може да прежали скъпата си майчица. Lupa.bg научи, че звездата от сериала „Връзки“ е принудена от съвсем малка сама да се оправя с всичко — родителите й се разделят, когато е малко дете, а тя израства само с майка си. На 17 години обаче губи опората на родителката си, тъй като майка й си отива от рак на белите дробове.

Лорина не споделяше болката си от загубата на майка си

Лорина не говореше по тази тема  и не коментираше нищо за личния си живот. Още дете тя сама е принудена да си търси препитание и се явява на кастинг в „Мюзик Айдъл“.Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица. Тя обаче не се предава. Започва да работи като модел в „Ивет фешън“ и така попада на кастинга за „Връзки“. Филмът, който я направи звезда.

Там тя играеше една от главните роли — на развратна тийнейджърка, готова на всичко в името на славата и успеха. Още с появата си на екран тя става популярна. А междувременно тръгват и слухове, че зад камерите Билалов й е хвърлил око. Лорина опровергава всички истории за любовни авантюри между двамата. Тя е доволна, че шест години след загубата на майка си е успяла сама да се оправи в живота и да има работа и дом.

Камбурова участваше и в клипа към силна рок балада на Стефан Вълдобрев "Тази песен не е за любов". В парчето се пее за раздялата на двама души, които се разделят, а не трябва да го правят, защото е ясно, че са създадени един за друг.

Лорина в клипа към песента

Актрисата от "Скъпи наследници" имаше дългогодишна връзка варненския диджей Георги Елисеев, по-известен с професионалния си псевдоним Джордж Куест.

"Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова през студения декември. Тя беше част от екипа на филма "Любов и чудовища", където изигра главната роля", написа днес във фейсбук руският фотограф Генадий Авраменко.

Той разказва, че група приятели са се уговорили да бъдат на премиерата на "Любов и чудовища", но Лорина не успяла да дойде, тъй като била в болница с двустранно възпаление на белите дробове. 

На премиерата Авраменко й позвънил през видеовръзка и видял разстроената Лорина в болничното легло. Затова преминал с камерата през сцената, за да може актрисата да вижда и да чува какво се случва.

"И ето тази сутрин пристигна ужасната новина, нашата Лорина не успя да се пребори", пише още фотографът.