Love Story: Ще посрещне ли ЛиЛана Васил Божков?

Бившата певица е в трепетно очакване за завръщането на Черепа

Ексклузивно
13:45 - 25 Август 2023
85230
Love Story: Ще посрещне ли ЛиЛана Васил Божков?

Спряганата за дългогодишна любовница и дясна ръка на Васил Божков в инфраструктурните му проекти певица ЛиЛана е в трепетно очакване за завръщането на Черепа. Певицата отдава е на свобода и продължава да се занимава с ИТ бизнес. Lupa.bg видя, че в социалните мрежи се питат дали блондинката ще отиде на летището да посрещне бившата-настоящата си тръпка.

Лилана Деянова, както е истинското име на половинката от дует „Ел Ей“ беше задържана през пролетта на 2020 година по обвинение за отклоняване на евросредства. Изненадващо, Деянова представя ареста като нелошо място за живеене, като казарма, в която човек се учи и прави завързва нови приятелства. Тя не желае да коментира какви са й отношенията с Черепа.

„Аз да съм любовница на Васил Божков? Не мога да бъда ничия любовница, може да съм му гадже. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден“ – така коментира преди повече от 10 години в интервю певицата Лилана мълвата, че е интимна с най-богатия българин.

 Познанството между боса на „НОВЕ Холдинг“ и Лилана датира от преди 17-18 години, спомнят си паметливи светски клюкари. Тогава младата хубавица – някогашна гимнастичка и водеща в музикалната телевизия ММ се снима гола за мъжкото списание „Плейбой“ – припомня изданието. Васил Божков си я харесва и започва връзка с младата красавица, като я превръща от певица в образована бизнесдама.