Ловец от Мисисипи снима Голямата стъпка (ВИДЕО)

Когато огромното същество се изправя, мъжът бяга панически

Мистика
08:41 - 25 Август 2023
8200
Ловец от Мисисипи снима Голямата стъпка (ВИДЕО)

Ловецът Джош Хайклиф от Мисисипи, САЩ, споделя невероятно видео, което предизвиква интереса на много изследователи и обикновени хора. Видео, публикувано в YouTube, улавя това, което някои наричат ​​"най-завладяващата находка досега".

Докато в гората търси диви свине, Джош Хайклиф неволно се натъква на нещо изненадващо и плашещо. По думите му той чул странен шум и решил да открие източника му. Видяното от него се демонстрира отлично от видеото.

Огромно черно създание, напомнящо по своята физиология на митичните същества Йети или Голямата стъпка, седи до едно дърво и прави нещо с кората. Съществото не обръща внимание на камерата и изглежда не осъзнава, че е наблюдавано. Ширина на раменете, голяма глава и вдигнати ръце - всичко това създава несъмненото впечатление за нещо необикновено.

Мненията обаче са разделени по отношение на това откритие. Ентусиастите да изследват неизвестното с радост започват да откриват детайли, надявайки се да докажат съществуването на Голямата стъпка. Скептиците обаче повдигат въпроси относно автентичността на видеото. Според експерт липсата на яснота на изображението и голямото разстояние пречат да се направят окончателни заключения.

Въпреки това много хора подкрепят автора на видеото. Коментарите под видеото говорят сами за себе си: „Най-добрите и завладяващи кадри“, „Естествено и правдоподобно“, „Това е видео, което си струва да се гледа няколко пъти“.

Въпросът за съществуването на Йети остава открит. За някои това видео е убедително доказателство, че нещо необичайно живее в горите на Мисисипи, докато други призовават да не се бърза със заключенията.