Луд купон с 20-годишни: Братя Аргирови възродиха вечен хит

Топ парчето от 89-та година "Замирисва на море" е със свеж аранжимент и актуален клип

Шоу
21:00 - 15 Юли 2024
4890
Луд купон с 20-годишни: Братя Аргирови възродиха вечен хит

Братя Аргирови се вихрят на луксозна моторна лодка край бреговете на Созопол в компанията на куп младежи и девойки. Поводът е музикалния клип към новата им колаборация с певицата K.LINA, който няма как да не провокира вниманието ви.

Зимата Благовест и Светослав сътвориха чисто нова версия на емблематичния си хит от 90-те "Гот е", а проекта за кратко дори се сдоби с номинация на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, в категория БГ Комбинация. 

Този път обаче, те правят още една смела крачка - възраждат вечния летен хит от 89-та година "Замирисва на море". Песента е вече с нов аранжимент и нови куплети, сътворени от самата K.LINA - и вече се радва на модерно звучене за новото поколение. 

Интересното в случая е, че това е и първия музикален клип към "Замирисва на море", отново режисиран от половинката на младата певица - Румен Русев. Във видеото са показани приказни брегове на южното ни Черноморие. 

Клипът започва със заслепителни дрон кадри на скалистите ни брегове. След това вниманието е насочено при K.LINA и нейните приятели, които са си спретнали кокетен пикник на плажа. В припева Братя Аргирови са застанали на моторна лодка, облечени като истински мореплаватели с ленени панталони и раирани сини ризи.

 След това, във втория куплет, виждаме K.LINA в червен кабриолет с червена кърпа на глава, която се вее на фона на сините вълни - атрактивна визия, която привлича окото.

А накрая на видеото, за да е ефекта пълен - всички са заедно и пеят с усмивка: "Е-е-е-е, и замирисва на море". Определено си личи колко много са се забавлявали всички по време на снимките. 

Във видеото, което вече трупа лайкове и коментари в мрежата, участват още Калоян Минев ("Лъжите в нас"), Памела Трифонова ("COVID-20") и Никол Канева от групата "4Magic". Към края на видеото се вижда и как самият режисьор се е впуснал в танците, радвайки се на своята любима.

K.LINA и Братя Аргирови признават единодушно пред нас, че най-важното послание зад живописния видеоклип е каузата:

"Искаме да покажем на българите, че нашето Черноморие е великолепно и си заслужава да бъде посещавано! Определено трябва да върнем у хората любовта към родните солени вълни и златни плажове."