ЛУДА ПО ТЕБЕ: Иска ли Джокович да забие сервис на кака Камелия? (ВИДЕО)

Тенисистът изпрати специални поздрави на певицата по свой български фен

Тенис
21:00 - 28 Септември 2022
10667
ЛУДА ПО ТЕБЕ: Иска ли Джокович да забие сервис на кака Камелия? (ВИДЕО)

Прехвърчат ли сексуални искри между сръбската тенис звезда Новак Джокович и фолк ветеранката ни Камелия? Този въпрос си задават хиляди фенове на двамата, след като Ноле прати по свой фен мили поздрави към България, но не към стария си приятел Григор Димитров или примерно към сънародника си Младен Кръстаич, а към кака Ками.

Популярният футболен фен Кирил Евтимов се срещна с голямата звезда на световния тениси неговия треньор Горан Иванишевич след края на турнира “Лейвър Къп” в Лондон.

Джокера използва повода да благодари на всичките си фенове в България за постоянната подкрепа и прати специални поздрави на известната фолкзвезда Камелия.

Както е известно, през 2020 г. Джокович и съотборниците му в националния отбор на Сърбия празнуваха спечелената титла от “АТР Къп” с песента “Луда по тебе” на българската изпълнителка. 

“Знам, че в София се провежда турнир на АТР, но аз ще пътувам за Израел. Време е да дойда в София, тъй като никога до момента не съм бил в България”, обеща Иванишевич, който е шампион на “Уимбълдън” за 2001 г. и двукратен олимпийски бронзов медалист.

Самата Камелия твърди, че е много поласката от вниманието на тенисиста, но не го е срещала на живо.

Оригиналът на песента е на сръбската певица Лепа Брена и русокосата ни фурия отдава интереса на Джокович на този факт. По онова време в България фолк певиците ни често правеха кавъри на гръцки и сръбски песни, а Камелия Вескова избира именно "Луда по тебе". И до ден-днешен тя е сигурна, че това е съдба. А песента нарича "най-голямата класика в поп-фолка".