Лудост в Lupa.bg! Морето удари 7 бона!

Новини
21:25 - 10 Юни 2021
14138
Лудост в Lupa.bg! Морето удари 7 бона!

Чуждестранни туроператори предлагат невероятни оферти за морски преживявания у нас. Като става дума за невероятни, те наистина са такива - между 4 и 7 хиляди лева на калпак за седмица престой в България.

Оказа се, че пандемията е надъхала туристическите агенции за бърза печалба, усещайки какво може да се случи отново след края на летния сезон.

Във Великобритания - по-конкретно за Англия и Шотландия, офертите за Златни пясъци, Слънчев бряг и Свети Влас варират от порядъка на 2 500 до 3 700 паунда, алармираха нашенци, живеещи на Острова.

"Това е лудост! За тези пари човек може да си направи прекрасна екскурзия и да се поглези на някоя екзотична дестинация, като Малдивите, например. Нямаме идея кой ще им се върже на офертите, но явно много бързо искат да избият загубите от пандемията. Та англичаните са свикнали на доста по-ниски ценови предложения, а всички знаем на какво се правят, като дойдат в български курорт", споделиха пред Lupa.bg нашенците.

Офертите за тези луди пари не включват нищо особено - самолетен билет, трансфер, 6 нощувки в четиризвезден хотел, закуска и вечеря на блок маса с алкохол, и ползване на басейн и сауна. Всичко друго се заплаща по съответния ценоразпис.

Не по-различно е и положението в Германия. На няколко места в по-големите градове в страната се предлагат доста варианти за почивки в България.

На витрините на офисите се въртят клипове с прелестите на България, а на огромни плакати "греят" офертите. Разбира се, една от най-култовите е за Приморско. Разбира се, за невероятните 6 455 евро на човек за седмица!