Луиза към тунингованите хубавици: Махнете макиажа и спрете с фотошопа!

Новини
15:28 - 03 Февруари 2020
6776
Луиза към тунингованите хубавици: Махнете макиажа и спрете с фотошопа!

Очарователната Луиза Григорова-Макариев отправи предизвикателство към тунингованите красавици и ги призова да свалят тоновете макиаж от лицето си, за да бъдат естествени. Самата актриса пусна своя снимка без капка грим, като сподели, че тя категорично е против подобренията, които скриват това, което природата е дала.    

„Напоследък често се говори да си правим повече снимки без грим и без филтри. Повечето от моите снимки са точно такива. Тази също. Аз съм ценител на естествената красота и мисля, че момичетата, които се правят на “перфектни” с гримове, прически и фотошоп (без специален случай, а просто, за да се снимат в Инстаграм) развалят представата на младите за красиво и малко по малко тяхното крайно изкуствено се превръща в “красивото”...НО ТО НЕ Е!”, написа в социалните мрежи хубавицата.

Григорова призова новото поколение дами да не се впечатляват от налагането на „изкуственото” и „да бъдат себе си такива, каквото са!”

„Красотата е в очите, в мислите, в усмивката и ви гарантирам, че сте най-прелестни точно такива, каквито сте! Разбира се има партита, събития и специални случаи, където малко грим не е излишен, но в ежедневието - бъдете себе си и се обичайте!”, отправи искреният си призив една от най-атрактивните на големия екран.

Като дъщеря на шефката на модна агенция „Ивет фешън”, Луиза често пуска свои снимки с дизайнерски тоалети и подходящ към тях макиаж. Но когато пуска фото просто от ежедневието си, актрисата обичайно е без грим.