Лукарски с топ клюка: Главсекът на СДС се фука, че бил гадже на Генерал Деси

Актуални новини
12:40 - 18 Ноември 2020
9752
Лукарски с топ клюка: Главсекът на СДС се фука, че бил гадже на Генерал Деси

Бившият син лидер Божидар Лукарски се подигра брутално на настоящия главен секретар на СДС Илия Лазаров, като го описа като службогонец и предател, „лизал задници“, за да успее да стане посланик, макар и неуспешно.

От поста на на някогашния стопанин на "Раковски" във фейсбук излезе и гореща клюка от интимния живот на синия функционер – дали вярна или не - че Илия Лазаров навремето е имал интимна връзка с президентшата Десислава Радева, докато била съветничка на лидера на СДС Румен Христов. 

Ето и точно какво написа Лукарски, след като в началото поясни на какви унижения се подложил Лазаров, за да се добере до дипломатически пост покрай кадровите рокади в дипломацията от последните дни:

„...Независимо от намиганията и подмятанията как си имал взимане-даване с някогашната съветничка на настоящия председател на СДС, Румен Христов! Говорим за президентската съпруга Генерал Деси, разбира се! Аз, честно да ти кажа, а е видно от резултатите, не си имал някакви по-интимни връзки, с който и да е, освен с козунака по Великден.“, написа Лукарски

Министърът на икономиката бе брутален в описанията си как Лазаров е драпал за дипломатическо място в чужбина. Екссиният лидер не наложи никаква цензура на описанията си и директно "стреля":

„Разбрах, че са излезли Указите на президентчето за посланици в Португалия и Франция! И никъде там не видях името на Илия Лазаров, Главния секретар на СДС, по-известен с прякора си “Посланика”! Човекът колко ли задници не излиза, колко ли каузи не предаде, с едничката цел са стане посланик в Лисабон или Генерален консул във Валенсия... Било му детска мечта! То не бе Надежда, Бойко, Румен Христов, игри с Цветанов, обич към подсъдими маргинали в СДС като защитения свидетел по дело “Вальо Топлото”, някой си Жоро Ненков (не, че някой си спомня за тази утрепка!), кълнящ се във вярност и към моя милост, включително... Но когато си обикновен предател, съчетано с нелицеприятен външен вид... Няма как да стане, другарю Лазаров!“