Луксът ги успокоява: Семейство Бекъм се глезят на яхта за 1,6 млн. паунда на седмица! (СНИМКИ)

Дейвид и Виктория се наслаждават на живота

Спорт
17:03 - 01 Февруари 2023
4245
Луксът ги успокоява: Семейство Бекъм се глезят на яхта за 1,6 млн. паунда на седмица! (СНИМКИ)

Суперзвездите на Великобритания и идоли на много тийнейджъри - Дейвид и Виктория Бекъм, купонясват и се глезят на супер яхта за 1,6 млн. паунда на седмица в Южна Франция.

Златната двойка се наслаждава на слънчевите лъчи с най-малките си деца - Круз, на 17 години, и дъщеря си Харпър, на 11 години, и група щастливи приятели, докато живеят в изключителен лукс.

47-годишният Дейвид и 48-годишната Виктория са натиснали бутона "пауза" в натоварения си живот и са презаредили батериите си на палубата на луксозния кораб, а Пош Спайс е забелязана да изглежда невероятно в червени оскъдни бикини.

И макар че футболната легенда и модният дизайнер пръснаха 5 млн. паунда за собствената си яхта през декември, този плавателен съд е много по-голям.

Двамата са наели Madsummer, за да ги отведе от италианския бряг Амалфи до игрището на богатите и известните - Френската ривиера.

Тя предлага настаняване на до 12 гости в 10 апартамента, а на борда има 28 членове на екипажа, които обслужват семейството.

Невероятни снимки на луксозния 311-футов плавателен съд, чийто интериор е дело на дизайнерката Лаура Сеса Ромболи, разкриват 12-метров плувен басейн, гигантски спа център, помещение за гмуркане на борда, както и фитнес зала.