Луксът я успокоява: Силвия Кацарова се радва на охолен палат за 2 млн.!

Седем чистачки се грижат за хигиената в имота на певицата

Новини
14:46 - 05 Октомври 2023
24514
Луксът я успокоява: Силвия Кацарова се радва на охолен палат за 2 млн.!

От няколко седмици звездата на родната естрада Силвия Кацарова е новодомка и се шири в огромен палат в елитния столичен квартал "Бояна". Цената му според експерти е около 2 милиона лева.

Имението разполага с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и още редица екстри. Инвестицията била на младия съпруг на Кацарова – Любо.

Макар да се слави като добра домакиня, за новата къща Силвия е ангажирала специализирана в почистването фирма, която да поддържа хигиената в дома й. Преди да се нанесат с Любо, повикали седем чистачки, за да излъскат всеки сантиметър в палата.

Съпругът Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие.

"Нелепо е да се мисли, че съм с него заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение", казва изпълнителката.

Силвия Кацарова се омъжи за 10 години по-младия от нея милионер през 2011 г. на пищна сватбена церемония. Заради връзката си с него певицата прекъсна 30-годишния си брак с композитора Милчо Кацаров, с когото работеха заедно в хитовата група LZ.