Луксозен живот! Мая Манолова лъсна с обувки за 1200 лева

Политика
12:55 - 13 Май 2021
8444
Луксозен живот! Мая Манолова лъсна с обувки за 1200 лева

Вихрещата се лидерка на „Изправи се! Мутри вън“ Мая Манолова продължава да демонстрира удивително висок стандарт на живот.

Наскоро тя инициира комисия за ревизия на управлението на Борисов и разбиване на корупцията, демонстрира удивително висок стандарт на живот. Затова пък на заседание на комисията, на която бе изслушан фамозният бизнесмен Светослав Илчовски, Манолова бе обута с обувки на Кристиан Лубутен. Цената на луксозните обувки е 575 евро или 1150 лева.

Лубутен е най-известният дизайнер на чепици, които са задължително с червена подметка и са любими на световни звезди като Сара Джесика Паркър, Виктория Бекъм, Лейди Гага, Никол Кидман, Деми Мур, Гуинет Полтроу и Дженифър Лопес. 

Модни анализатори освен това отбелязват, че Манолова рядко повтаря един и същи тоалет при безбройните си публични изяви, а чести посетителки на бутици и фризьорски салони изчислят, че парите, които харчи за визията си месечно, надвишават няколко хиляди. 

Мая Манолова, която агитира бедните и онеправданите да гласуват за нея, отдавна впечатлява с дрехи, обувки и чанти на луксозни марки. Преди време бе забелязана с обувки на "Долче и Габана" за 1000 евро.

При други свои изяви пък е забелязвана с чанта на Шанел, която струва 1500 евро и шалове на Луи Вютон.