Луна лапва 100 бона хонорар от „Капките”

Топ
14:56 - 04 Март 2020
1388
Луна лапва 100 бона хонорар от „Капките”

Чалга легендата Луна и пристигналият от Холивуд Димитър Маринов са двамата най-добре платени участници в стартиралия осми сезон на "Като две капки вода". Според мълвата чалга динозавърът ще лапне 100 бона от шоуто!

Само ексцентричната блондинка и единственият българин, качил се на сцената на „Оскарите“, ще заработят от формата шестцифрени суми, издават запознати. Най-продължителни преговори за финансовата част, типично в неин стил, е водила Луна, преди да сложи подписа си под своя договор.

В началото на разговорите изпълнителката на "Всички на крака" е била готова да се откаже заради обидно ниския хонорар според нейните собствени критерии, предложен й от фамилия Халваджиян. Скандалната певица, която направи невиждани дотогава панаири и при двата си престоя в къщата на Биг брадър, пристъпила към преговорите с типичното си самочувствие и с убеждението, че трудът й не може да струва по-малко от 100 хил. лв. Само срещу толкова Луна била готова да остави на заден план всичко друго и да ангажира цялото си време с изявите си в шоуто и с образите, които ще имитира.

Запознати с характера на певицата, която трудно отстъпва от това, което си е навила на пръста, коментират, че след като вече се изявява в "Капките", в крайна сметка арменските продуценти явно са склонили да й броят голяма сума.

С по-висок от нейния хонорар логично е Димитър Маринов, който участва в спечелилия "Оскар" за най-добър филм "Зелената книга". Актьорът разкри, че заради родното шоу е отказал две оферти от

Холивуд, но това повече прилича на рекламен трик. След "Зелената книга" Маринов има само една роля – на Игор в "Следвай ме" и едва точно в момента, в който вървят "Капките", към него са завалели предложения за нови филмови проекти.