Луна пред Lupa.bg: Не се отказвам, ще навлизам много дълбоко в политиката, като стадо сме!

Коментар
12:25 - 19 Ноември 2021
5201
Луна пред Lupa.bg: Не се отказвам, ще навлизам много дълбоко в политиката, като стадо сме!

Свързахме се с Луна веднага след президентският дебат за да разберем как фолкпевицата, победила Марешки и Волен Сидеров на изборите, гледа основните претенденти за президентския пост.

- Луна, как ще коментираш този дебат, който гледахме между двамата кандидат президенти?

- Как ще го коментирам ли? Пълни смешници. Дебатът беше "да умрем от скука". Сега ми се обадиха моите приятели от Африка да вземем тия двамата да ги натирим извън границата. Моите български приятели бяха принудени да имигрират точно заради такива диктатори. Те предложиха да им вземем гражданството на тия двамата. 

- Кой се представи по-добре според теб?

- Никой, двамата бяха смешници. Аз, като кандидат президент смятам, че трябва да ми платят обещетение, че точно заради тези двамата загубих гласове. Първо за кражбата на моите гласове, защото предполагам, че и Вие сте гласувал за мен. Искам и двойно обещетение за всички мои гласоподаватели - настоящи и бъдещи. Мисля да правя движение за контрол над властта, дали ще бъда подкрепена? 

- Как си ти сега? С какво се занимаваш?

- Чувствам се прекрасно, искам да благодаря на всички, постигнахме огромен успех.

- Как ще коментираш по-добрите си резултати от тези на Волен Сидеров и Веселин Марешки?

- Ние, честните гласоподаватели, буквално с нищо - без пукнат лев ги натирихме там, където им е мястото . Това са 17 провалени партии. Победихме хора с огромни инвестиции зад гърба си, корупционни схеми и всякакви такива методи. С един замах всички заедно ги запратихме в девета глуха.

- Смяташ ли да продължиш да се занимаваш с политика или това го направи просто така - да им натриеш носовете?

- Аз и с малки усилия показах, че не е толкова сложно  Можем да се справим когато казваме истината и когато сме смели. Естествено, че ще продължа в политиката и ще търся още по-добри резултати. Луна не е временно явление. Само напред, защото крадците на Майка България трябва да се наказват незабавно, защото часовникът тиктака, ние нямаме време. Виждате, че те се гаврят с нас, крадат ни. Сега подготвят една тайна Конституция, с която да ни заробят 50 години напред без да ни питат искаме ли я. Тия двамата шушумиги на дебата Вие чухте ли ги да говорят за нас гражданите? Аз не! Чухте ли нещо за проблем да кажат? Хората имат много проблеми, цените на всичко се вдигат през ден.

- Какво видя ти в дебата?

- Само заучени фрази. Нито мъжественост, нито външен вид, умряла работа, пълна трагедия. 30 години назад ни връщат тези демодирани хора, за да угодят на своето собствено его. Никой не каза, че българските граждани ще участват във властта.

- Какво точно искат българските граждани според теб?

- Да има правителство, прозрачност и хората да имат властта в ръцете си и контрола над управляващите. Сега това го няма. Трябва да можем да ги отзоваваме и да ги наказваме веднага след всяка тяхна грешка. Когато не сме доволни от тях, те трябва да се махат, а не да седят цял мандат и да си правят каквото искат.

- Ще има ли правителство, ще успеят ли да поемат отговорност?

- Предполагам, че няма да успеят да го направят. И да има правителство, нищо няма да се промени. Като едно стадо сме, седим кротко и ни командват какво да правим. Нямаме контрол, реално от нас нищо не зависи в момента.