Луна с 252 гласа изригна: Избрахте си комунизъм до гроб и вечна бедност

Исках да направя нещо нормално за вас, но вие искате да ви грабят и да живеете в мизерия, обяви неуспялата кандидат-депутатка

Политика
16:26 - 06 Октомври 2022
3590
Луна с 252 гласа изригна: Избрахте си комунизъм до гроб и вечна бедност

Фолк дивата Луна, която се кандидатира като независим депутат от София и получи едва 252 гласа, изригна срещу българските граждани. Неуспялата кандидатка за народен представител е недоволна от избора на гласоподавателите и буквално ги прокле да живеят в мизерия.

"Велики, най-умни българи на света. Вие избрахте комуниста Борисов, комунистическите подлоги Кирчо и Кокорчо, офицерите от държавна сигурност Доган и банда, руския боклук Копейкин, истинската комунистка бабето Нинова, заления чорап комунист Янев, шпионите и доносници от ДееБъ, идиотите със правилен работническо-селски произход и комунистката Мая-картечарката!", написа във фейсбук ядосаната Луна Йорданова.

"Исках да направя нещо нормално за вас, но вие искате да ви грабят и да живеете в мизерия! Избрахте си комунизъм до гроб и вечна бедност. ЧЕСТИТО!", заяви бясно изпълнителката на "Аз не съм жена само за един мъж".

Атрактивната чалга певица изпълнителка на хита "Луна Президент" безстрашно се изправи в т.нар. лидерски район в столицата, където водачи на листи са голяма част от председателите на партиите или най-изявените личности от формациите - Бойко Борисов (ГЕРБ), Христо Петров-Ицо Хазарта (ПП), Корнелия Нинова (БСП), Костадин Костадинов (Възраждане), Хасан Адемов (ДПС).

"Гласувах за истината! Гласувах за Лустрация! За свободен свят без комунисти, шпиони и доносници! Всички от 25 район в София, гласувайте за това!!! Вие сте на ход, днес е денят! Благодаря за подкрепата!", написа вчера в деня на изборите Луна.

Блондинката бе и кандидат-президент на изборите през ноември м.г. "Президентската институция трябва да има нов облик, трябва да излезем от капана на матрицата и от всичко, на което сме свидетели през последните 30 години. Ние ще направим нашия избор, ще го заявим смело", заяви миналата есен Луна. Тя мечтаеше да стане обединител на нацията, но явно избирателите не я припознават като сериозен политик.