Луна влиза в „Като две капки вода”

Певицата обещава да направи зрелище за зрители и публика

През ключалката
15:31 - 30 Януари 2020
3034
Луна влиза в „Като две капки вода”

„Като две капки вода“ се завръща на тв екрана през февруари. Най-голямата загадка винаги са имената на участниците. За новия осми сезон на шоуто знаем, че ще има седем звезди и двама фенове, които  станаха ясни след онлайн гласуване на зрителите.

На 24 февруари, когато ще бъде даден старта на осмия сезон на шоуто, актьорът Антоан Петров и вокалният педагог Георги Симеонов ще се качат на грандиозната музикална сцена, заедно със седем изявени български звезди.

А едно от имената, който ще вземат участие в „Като две капки вода“, е Луна. Със сигурност ще бъде огромно шоу с присъствието на толкова скандална и противоречива личност, която където и да се появи, прави пожар от емоции. Позабравената фолк изпълнителката е получила покана да се включи в рейтинговото шоу на Нова телевизия.

Певицата от няколко години чака тази покана и обещава да направи зрелище за зрители и публика. За никого не е тайна, че Луна е добър музикант и може да изпее всичко. А от изявата на певицата в риалити формата „Биг Брадър“ я видяхме и като перфектна актриса, така че лесно би могла да се превъплъти в чужда кожа.