Lupa.bg научи: Изверг стреля в лицето на позната с газов пистолет в Пазарджик

Между тях започнала разпра заради стар скандал

Общество
14:00 - 16 Март 2023
2776
Lupa.bg научи: Изверг стреля в лицето на позната с газов пистолет в Пазарджик

51-годишен мъж от квартал „Изток“ в Пазарджик е арестуван, след като стрелял с газ-сигнален пистолет в лицето на 23-годишна жена от същия квартал. Случката се разиграла на улицата, където двамата се срещнали, научи lupa.bg от разследващи. 

Между тях започнала разпра заради стар скандал между мъжа и семейството на младата жена. 51-годишният мъж отправил закани към жената, но при разправията емоциите му бързо ескалирали и надделели над разума. Той  извадил газ-сигнален пистолет и произвел няколко изстрела към лицето на опонентката си.

Пострадалата била транспортирана за преглед в МБАЛ-Пазарджик, където е установено, че са й нанесени наранявания в областта на лицето.

След екшъна дамата е била толкова изплашена, че трудно разказала на ченгетата какво се е случило, тя цялата треперила, изпадала в кризи, разказаха криминалисти пред lupa.bg.

След прегледа жената е освободена.  Полицейски служители от квартала бързо установили и задържали нападателя и иззели газ-сигналния пистолет, с който той стрелял.