Lupa.bg научи: Палавата Любена още бясна, че я разкарвали бременна!

Бившата на Пепи Еврото роди момиче

Новини
17:00 - 31 Октомври 2023
8089
Lupa.bg научи: Палавата Любена още бясна, че я разкарвали бременна!

Бившата на Петър Петров - Еврото Любена Павлова била бясна, че я разкарваха бременна по разпити, научи Lupa.bg от нейни приближени. Тя дори обмисляла възможността да заведе дела, след като вече роди рожбата си в началото на октомври. Въпреки че дъщеря й се роди жива и здрава, майка й не искала да прости напрежението, на което я подложили разследващите. От ярост Любена забравила да си сложи и сутиена преди разпита, категорични бяха бдителни репортери. 

Според по-ранни съобщения на прокуратурата Павлова, която участва преди в зрелищни секс кадри, трябва да получи обвинения като участник в аферата "Осемте джуджета".

Заедно с нея обвиняем е някогашният ѝ съпруг, както и прокурорът от закритата спецпрокуратура Деян Дилянов.

Павлова и Петров са обвиняеми заради укриване на златни монети, а магистратът – в длъжностно престъпление.

Преди да роди Павлова заяви само, че са ѝ повдигнали обвинения "за някакви глупости", които никога не са случвали. На въпрос дали е жив обявеният за издирване Пепи Еврото тя тогава отговори:"Тоя не го познавам. Пепи Еврото не познавам".

Петров и Павлова бяха посочени като две от главните действащи лица в аферата "Осемте джуджета" от бизнесмена Илия Златанов. Той твърди, че бизнесът му е бил превзет със съдействието на прокуратурата и Петров.

Медията ни научи, че срещу нея има и други показания, които не са образувани до този момент под формата на обвинение. Прокурорите все пак проявили жалост към бременната тогава жена, а и в интерес на истината нямали достатъчно доказателства за твърденията срещу нея.

Не е изключено обаче, порно Люблена да последва съдбата на бившата кметица на "Младост" Деси Иванчева, която въпреки, че е майка се премести в Сливенския затвор. 

Преди месеци тръгна мълвата, че издирвания Петьо Петров е издъхнал от инфаркт в Емирството, която все още не може да бъде официално потвърдена. Междувременно се появи писмо, писано от Пепи Еврото, в което бившия следовател твърди, че всеки месец е давал рушвети на европрокурора Теодора Георгиева. Автентичността на писмото е спорна.