Lupa.bg пита къде е НОЩ? Маг Надя лекува 3 щама на ковид

Куриози
16:52 - 26 Март 2021
15330
Lupa.bg пита къде е НОЩ? Маг Надя лекува 3 щама на ковид

Докато Националния оперативен щаб (НОЩ) се пъне да измисли как да ни преведе пред ужаса на коронаепидемията, маг Надя Ботева вече лекува три щама от китайската гадост. Или поне това твърди „докторката”, която рекламира чудодейните си способности „офлайн” - с постери по дърветата в парка и дори до подлеза на столичния бул. „България”.

Кабинетът на ковид лечителката вероятно е в град Пещера, пл. „България” в... стоматологичен кабинет, където нашенският феномен провежда уроците си по магия.

Псевдолечителката вероятно не е наясно, че измамата й се преследва от закона. Проверката на Lupa.bg пък показа, че медик с името Надя Ботева не съществува в регистър на Българския лекарски съюз - ТУК.

Обявата на менте докторката казва, че освен трите щама на коронавируса - английски, бразилски и африкански, хитрушата прави и Covid масажи на мъже и жени.

Да пази Господ да не попадаме в лапите й, пишат възмутени нашенци в клюкарника фейсбук.

Може би е време спецовете в НОЩ да проверят дали д-р Надя лекува ковид, за да приложат опита й в национален, а защо не и в световен мащаб. Ако ли не, да пратят магьосничката в съда или в психиатрична клиника.