Lupa.bg пита: Нацист ли е новият директор в БФС?

Добрин Гьонов развявал свастика на стадиона

Спорт
16:30 - 09 Октомври 2024
9628
Lupa.bg пита: Нацист ли е новият директор в БФС?

Новият заместник изпълнителният директор на БФС - Добрин Гьонов, който ще съвместява тази длъжност с Ивета Банкова, отдавна е заявил своята привързаност към нацизма.

От няколко дни в социалните мрежи се наблюдава снимка на Гьонов, разпънал знаме със свастика на мач на ЦСКА. Преди време той обичаше "армейците" и посещаваше Сектор "Г", но впоследствие нещата се промениха и той предпочете "честния път" и финансите на ЦСКА 1948.

Добрин Гьонов, който е възпитаник на Италианския лицей, преди години се състезаваше като фехтовач в ЦСКА, а преди да се появи на "Армията" е почитател на Славия.

Съвсем скоро той стана част от БФС, заемайки шефската позиция, но дали му отива, след като е развявал нацистки символи, а централата уж се бори срещу това?

Всеизвестен факт е, че БФС се обявиха срещу расизма, а всяка обида по стадионите и скандирания преди срещу Борислав Михайлов, бяха санкционирани със солени глоби, плащани от клубовете, разбира се.

Сега е редно умните глави в Бояна, водени от новия си главатар - Георги Иванов - Гонзо, който всъщност е лансирал Гьонов, да сторят нещо по казуса.